Γενικοί όροι ενοικίασης

 ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ:

Για τις κατηγορίες MΙΝΙ & ECONOMY / SUPERMINI ελάχιστο όριο ηλικίας ορίζονται τα 21 χρόνια και για όλες τις άλλες κατηγορίες τα 25 χρόνια.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Για όλες τις κατηγορίες ο μισθωτής πρέπει να παρουσιάσει μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα αποδεκτή από την AUTO D για την κάλυψη των ποσών που αφορούν την εγγύηση και την εξόφληση του κόστους ενοικίασης (για μη προπληρωμένες κρατήσεις).

ΕΓΓΥΗΣΗ:

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου θα δεσμευθεί ποσό εγγύησης στην πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του οδηγού το οποίο και θα επιστραφεί αυτούσιο στην λήξη της ενοικίασης, εφόσον δεν προκύψουν άλλες χρεώσεις. Η αποδέσμευση του ποσού μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 14 ημέρες ανάλογα με την εκδότρια τράπεζα της κάρτας. Το ποσό της εγγύησης διαφέρει ανά κατηγορία αυτοκινήτου.

Αναλυτικότερα:

MΙΝΙ, ECONOMY / SUPERMINI, COMPACT / SMALL FAMILY: 250€
ESTATE / SMALL MPV:  350€
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 500€

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ:

Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως το μισθωτή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ:

Με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου παρέχονται ευέλικτα πακέτα ασφάλισης.

Ο ενοικιαστής επιβαρύνετε εξ’ ολοκλήρου σε περίπτωση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, παράβαση του ΚΟΚ, ζημιές στο κάτω μέρος, στα ελαστικά ή τους τροχούς του αυτοκινήτου. 

Βασικό πακέτο ασφάλισης

Όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Οι παραπάνω καλύψεις υπόκεινται στου γενικούς όρους του συμβολαίου της AUTO D με την εκάστοτε ασφαλιστική εταιρεία που συνεργάζεται!

Τί δεν καλύπτει;

Ολική ή μερική κλοπή του αυτοκινήτου.
Κλοπή προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονται επάνω ή εντός του οχήματος της AUTO D.
Θάνατο ή σωματικές βλάβες του οδηγού του οχήματος.
Ζημιές στο όχημα της AUTO D.

Πακέτο CDW  (Collision Damage Waiver)

Σε περίπτωση επιλογής του πακέτου CDW o ενοικιαστής καλύπτεται επιπλέον του BASIC για όλες τις ζημιές που μπορεί να προκύψουν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο πέραν του ποσού της εγγύσης για την κατηγορία οχήματος που έχει επιλέξει.

Το ποσά εγγύησης καταβάλλεται από τον ενοικιαστή, ανεξαρτήτως υπαιτιότητάς του.

Πακέτο SCDW (Super Collision Damage Waiver)

Σε περίπτωση επιλογής του πακέτου SCDW o ενοικιαστής καλύπτεται επιπλέον του BASIC & CDW πακέτου για όλες τις ζημιές που μπορεί να προκύψουν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο χωρίς την δέσμευση κάποιου ποσού.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΛΙΜΑΝΙΟΥ:

Η παράδοση στα αεροδρόμια και λιμάνια του νησιού είναι δωρεάν για κρατήσεις άνω των 5 ημέρων. Σε διαφορετική περίπτωση η χρέωση παράδοσης ανέρχεται στο ποσό των 20€.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ:

Το αυτοκίνητο σας θα είναι εφοδιασμένο με την κατάλληλη ποσότητα καυσίμου ώστε να σας επιτρέψει να επισκεφτείτε ένα από τα κοντινά σημεία εφοδιασμού. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπετε να επιστραφεί με την ένδειξη για άδειο ρεζερβουάρ αναμένη.

Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου, θα πρέπει να περιέχεται την ανάλογη ποσότητα βενζίνης. Εφόσον αυτή είναι λιγότερη τότε θα χρεωθεί το ποσό των 10€.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ:

Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση 5€ ημερησίως.

ΠΛΟΗΓΟΣ – GPS:

Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση 8€ ημερησίως.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα, να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης ή μεγαλύτερης κατηγορίας

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:

Άμεση οδική βοήθεια όλο το 24ωρο όπου και αν βρίσκεστε!

ΦΟΡΟΙ:

Όλες οι τιμές και χρεώσεις που αναγράφονται στο έντυπο ή στην ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%.